Warning: Use of undefined constant cot_thumb - assumed 'cot_thumb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol13/ku/p1642l0j6ks685y/maklarama.se/public_html/plugins/pagemavatar/inc/pagemavatar.functions.php on line 195

Om Oss

Om Mäklarama Och Värmdö Mäklarbyrå

Vår ambition är att vara en personlig mäklarbyrå med ett stort engagemang i varje affär. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är. Tillsammans vill vi presentera hjärtat och själen i din bostad och hitta rätt köpare till just din bostad. Du som kund ska känna dig trygg och säker och vi lägger ner all den tid som behövs för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra försäljningsmetoder för att kunna erbjuda alla kunder det mest effektiva sättet att förändra sitt boende. Vill du ha längre visningar, extra visningar eller hjälp med att styla bostaden så ordnar vi gärna det. 
Långvariga kundrelationer är för oss en självklarhet.

Hos oss har du alltid tillgång rådgivning och personligt stöd när du ska byta bostad. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg - före, under och efter affären Vi är verksamma i hela Stockholm och förmedlar bostadsrätter, villor, radhus och lantstälen. Vi är en fri och oberoende mäklarbyrå och är inte kopplade till någon kedja, därför kan vi erbjuda en högkvalitativ mäklartjänst till ett konkurrenskraftigt arvode.

Mäklarama och Värmdö Mäklarbyrå grundades 1978 av Christer Rundqvist. År 2011 övertog Elisabet Paschos företaget med mål att utveckla företaget till ett modernt och personligt fastighetsmäklarföretag i Stockholm. Vi som jobbar här har kunskap och erfarenhet från de större kedjorna men kände saknaden efter en mer personlig mäklartjänst.

Ditt hem är det viktigaste Du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.
Varmt välkommen att kontakta oss!Hör av dig idag för en gratis värdering!

Det är många faktorer att ta hänsyn till för att få en bra värdering.

Copyright © 2016 Mäklarama, Development by SILJAN DESIGN